Kære Gæst

“Grundet videreuddannelse har jeg midlertidig lukket.
Så snart jeg genåbner giver jeg lyd.
I mellemtiden skriv/SMS gerne til mig med din problemstilling, så kan jeg anbefale andre behandlere til dig.
Mob: 26828294
Mail: glenn@massagebehandler.dk

2 Responses so far.

 1. Blog indlæg:

  Nedenfor er det muligt at skrive til mig eller se indlæg fra andre

  Glæder mig til at hære fra dig

  Mange hilsner Glenn Carter

  Ps. Der er tale om en blog og ikke en direkte korrespondance til mig.

  • Annette Larsen siger:

   Hej
   Jeg har nu gået lidt over et år hos Glenn Carter. Jeg havde en musearm som jeg døjede med.Kunne ikke løfte noget og havde uro i armen hver dag.. Jeg havde prøvet andre former for behandling men intet hjalp.. Efter en behandling hos Glenn var der ingen uro og jeg havde ikke de samme smerter som før.. Det var virkelig befriende.. Nu går jeg cirka en gang om måneden hos ham.. Min ARM den har det fint nu. Kan varmt anbefale Glenn Carter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *