Anmeldelser

Anmeldelser & Anbefalinger


 

I efteråret 2014 begyndte jeg at få behandling hos Glenn. Det valgte jeg at gøre fordi, at jeg i længere tid havde følt en manglende kontakt til min egen krop. Jeg havde ganske enkelt lukket fuldstændigt ned for alle mine følelser og ignorerede mine egne kopssignaler. Jeg gik konstant rundt og spændte i hele kroppen og glemte at trække vejret ordentligt. Desværre kom jeg i gang med behandlingen for sent og endte ud i et langt og meget hårdt sygdomsforløb forårsaget af stress.

Da jeg følte, at jeg havde overskud og kræfter til det, genoptog jeg behandlingen hos Glenn – en af de bedste beslutninger i mit nye liv. Her begyndte min rejse med at lære mig selv at kende igen for alvor, og det på en helt ny måde og med en ny og bedre forståelse for mig selv og omverdenen.

Kombinationen af samtale, massage og åndedrætsteknik gør, at jeg kan få løst op for nogle spændinger, både fysisk og psykisk. Behandlingen giver mig en fantastisk mulighed for at gå på opdagelse dybt inde i min sjæl. Og Glenn er en fantastisk guide, når jeg famler mig frem i dette ukendte og lidt fremmede, og til tider skræmmende, univers. Det kan være en grænseoverskridende og lidt smertefuld oplevelse, en gang imellem, men Glenn formår altid at få mig til at give slip, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder.

Jeg er blevet afhængig af den lidt syret og trancelignende tilstand kroppen befinder sig i efter en behandling. Hele kroppen snurrer og summer og det er meget lettere at trække vejret. En dejlig og forløsende oplevelse.

Med Glenns venlige sind og hans afslappede facon føler jeg mig altid velkommen. Hans hjælp og indsigt har gjort, at jeg hviler mere i mig selv – mere end jeg nogensinde har gjort før. Min rejse er langt fra slut, men jeg tror også, at det er vigtigt, at man arbejder med sig selv hele livet igennem. Jeg kan varmt anbefale andre at påbegynde deres rejse med hjælp fra ham.

De varmeste hilsner fra Anna, København


 

To who it may concern,

There has been a couple of incidents where glenn and his magic hands have done wonders and got me back on my feet when I was in desperate situation. I am an office based business man who travels a lot. Stresses of work and constant flying had taken their toll and I badly pulled muscles in my neck and back whilst bending under a tree branch and pushing the lawnmower. I could not move an inch without screaming like a pregnant women giving birth. What’s worst is that I had to fly from cph to India 2 days after this incident. If it wasn’t for glenn and his magic hands I would not have been able to get back to full functional mode and he did this at short notice with 2 sessions one on the day of my accident and the other the day after.

I have also had massage therapy from glenn when in a normal state and can highly recommend him in both a proactive care and reactive fix situation.

Ardy Bayat, Director, Mærsk-Line, Asia


 

Hej

Jeg har nu gået lidt over et år hos Glenn Carter. Jeg havde en musearm som jeg døjede med. Kunne ikke løfte noget og havde uro i armen hver dag.. Jeg havde prøvet andre former for behandling men intet hjalp..

Efter en behandling hos Glenn var der ingen uro og jeg havde ikke de samme smerter som før.. Det var virkelig befriende.. Nu går jeg cirka en gang om måneden hos ham.. Min ARM den har det fint nu.

Kan varmt anbefale Glenn Carter.


 

 

Overvældende forløsende behandling

Mine arme summer som en myretue, og mine fingre er fastfrosset. Jeg kan ikke knytte dem – de stikker bare lige ud som istapper på et tag. Jeg ligger på briksen hos Glenn Carter, som arbejder med at få mig ned i kroppen. Han masserer mig med forskellige teknikker, laver åndedrætsøvelser og taler til mig om mine smertepunkter for at skabe opmærksomhed omkring dem og forløse dem. Jeg hører, hvad han siger, men jeg har det som om, jeg er i en drøm, hvor jeg ikke kan bevæge mig. Min krop er uden for min kontrol.

Da han trykker på min mave og lysken, trækker min mund sig sammen som en knytnæve, og det dirrer omkring øjnene. Min krop reagerer, som om jeg er vred. Jeg kan slet ikke få nogle ord ud. Jeg ryster bare i frustration og afmægtighed.

Jeg har aldrig før oplevet en så intens reaktion under massage. Det er både overvældende og grænseoverskridende. Overvældende fordi det er en flerdimensional forløsning at give slip på sig selv, og grænseoverskridende fordi det er angstprovokerende at gøre det.

Hvad vil Glenn ikke tænke, hvis jeg begynder at græde eller sige underlige lyde? Kan jeg kontrollere det, hvis jeg gør det? Det er nogle af de tanker, der løber gennem mit hoved. Men faktum er, at du ikke skal kontrollere det. Når du slipper kontrollen, vil du opleve, at det slet ikke er så farligt, som du troede. Glenn er uddannet til at tage sig professionelt af dig, og han har selv været i samme situation. For 7 år siden lå han på briksen for første gang og mærkede den fornemmelse hans krop bar rundt på. Det var en skelsættende oplevelse, der førte ham til der, hvor han er i dag.

Han lærer dig at slippe dine anspændthed og mærke efter, hvad din krop fortæller dig. Samtidig er han konstant opmærksom på, hvordan du har det, og selvom mit ansigtsudtryk siger noget andet, har jeg aldrig haft det bedre. Det føles forløsende at give min krop lov til at reagere sådan, som den har brug for.

Ditte Marie Krømmelbein, journalist.