Firmaer

Firma massage, firma behandling, Firmamassage og ordninger – billig grupperabat for firmaer

Jeg tilbyder en eksklusiv og grundig massagebehandling til virksomheder, der ønsker at give sine ansatte en reel forebyggende in-house massageordning.

Den enkeltes behov bliver altid tilgodeset, og behandlingerne kan derfor variere fra gang til gang. Således er der nogle gange behov for ro og afspænding, andre gange tages der fat med en mere dybdegående massage.

Uanset hvad klienten kommer med, er der fokus på at samarbejde med vedkommende om at løsne op for og forebygge arbejds- og livsstilsskader/spændinger.

Jeg benytter mig af en bred vifte af teknikker, der gør behandlingen helt unik; dybdegående massageteknikker i kombination med elementer fra akupressur, zoneterapi, bindevævsmassage og en særlig pulseringsteknik, som afspænder og åbner kroppen til en dyb og revitaliserende vejrtrækning. Herfra kan man arbejde effektivt med at løsne og slippe de spændinger der fører til (eller stammer fra) museskader, lændesmerter, spændingshovedpine samt sportsskader og andre arbejds- og livsstilsrelaterede spændinger.

Jeg blev færdiguddannet ManuVision Kropsbehandler og træner i 2008- og har haft klienter siden 2006. Det er en helhedsorienteret kropsbehandlingsform samt træningsmetode. Uddannelsen bestod af 900 timers undervisning spredt over 2 år i diverse massage- og helhedsorienterede behandlingsteknikker.
Sideløbende tog jeg 300 timers Anatomi, Fysiologi og Patologi.
Siden 2009 har jeg arbejdet som massør i diverse virksomhedsmassageordninger, hvor jeg har tilpasset min behandlingsform til de ansattes behov og ønsker:- F.eks. er jeg hos Kraft Foods, hvor jeg har været fast massør de sidste 2 års tid og er derudover fast tilknyttet hos Strålfors Information Logistics og IF Forsikring.

Jeg foreslår en prøveperiode, så vi kan finde ud af, hvorvidt jeg er den rette til at løse opgaven hos jer. Feks. kunne jeg komme en fast dag pr. uge i 4 uger, eller hvad der passer bedst, således at flest mulige medarbejdere med interesse for massageordningen kan nå at komme igennem.

Ring og få en uforpligtende samtale om hvilke ønsker og forventninger I måtte have, og hvilken løsning jeg kan imødekomme disse med.

ManuVisions virkning:
Fysisk
– Løsner led og Muskler i hele kroppen
– Retter op på din holdning
– Afspænder åndedrættet så vi kan trække vejret frit
– Sætter gang i immunforsvaret og kroppens genopbygning
– Hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgifte
– Stimulerer kredsløbet og forbrændingen
– Hjælper/forebygger: nakkespændinger, rygproblemer, sportskader, piskesmæld,
hovedpine, forstoppelse, træthed, forstuvninger, m.m

Psykisk
– Fjerner stress og rastløshed
– Medfører opmærksomhed og Nærvær
– Giver ro i sindet

Firma massage, firma behandling, Firmamassage og ordninger – billig grupperabat for firmaer