Biografi

ManuVision kropsbehandler, gennemgribende kropsbehandling, massageteknikker og behandlingsmetoder, Massage. Body-sds har en vis lighedsform med Manuvision

Som ManuVision kropsbehandler og fysisk træner, arbejder jeg med kroppen som en sammenhængende helhed bestående af den fysiske krop, sindet og følelserne. Jeg tager udgangspunkt i mindfullness principperne, om at rumme og acceptere sig selv og den modstand man oplever i ens liv og krop, hvor det sætter sit aftryk i form af spændinger, skader og endda sygdom. Ved blandt andet at skabe den jordforbindelse og kropsbevidsthed, der skal til, for at møde, konfrontere og til sidst slippe den spænding. Det er en effektiv vej til et fysisk sundt liv og et afbalanceret sind.
Dette efterlever jeg selv, vha. psykoterapeutisk supervision, udveksling med kollegaer og løbende egenbehandling.

Jeg blev færdiguddannet ManuVision Kropsbehandler og træner i 2008- og har haft private klienter siden 2006. Det er en helhedsorienteret kropsbehandlingsform samt træningsmetode, der arbejder med  at løsne op for spændinger i krop og sind, ved brug af en unik og effektiv syntese af diverse behandlingsmetoder; heriblandt dybdegående massageteknikker i kombination med elementer fra akupressur, zoneterapi, meridianmassage, bindevævsmassage åndedrætsteknikker og en særlig revitaliserende pulseringsteknik..

Uddannelsen bestod af 900 timers undervisning spredt over 2 år i diverse massage- og helhedsorienterede behandlingsteknikker. Sideløbende bestod jeg 300 timers Anatomi, Fysiologi og Patologi.

Efterfølgende har jeg holdt udviklingen ved lige igennem vores behandlerfælleskab, hvor medlemer mødes til 9 heldags udvekslingsarrangementer om året.

Af anden relevant erfaring kan jeg nævne, flere års erfaring med omsorg og pleje af handicappede og sindslidende, pt. som Afspændings- og Bevægelses Underviser for SUKA- et specialundervisningstilbud for unge og voksne handicappede.

Siden 2009 har jeg arbejdet som massør i diverse virksomhedsmassageordninger, hvor jeg har tilpasset min behandlingsform til de ansattes behov og ønsker:-  F.eks. er jeg hos Kraft Foods, hvor jeg har været fast massør de sidste 2 års tid og er derudover fast tilknyttet hos Strålfors Information Logistics og IF Forsikring.

ManuVision kropsbehandler, gennemgribende kropsbehandling, massageteknikker og behandlingsmetoder, Massage

Body-sds er forkortelsen for Body Self Development´s System København, Body-sds behandling giver optimal velvære, en body-sds behandling af fysioterapeut og kropsterapeu . Body sds er en unik og dybdegående behandlingsform, der har fantastiske virkninger på krop . Body-sds er en behandlingsform, der har fokus på at arbejde med hele kroppen. Det er en behandling, der kombinerer teknikker som dybdegående massage,